Σούλα Λιάκου: Μικρόβιο της προκάλεσε εγκεφαλίτιδα – Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια πασίγνωστου ξενοδοχείου της Μυκόνου, Σούλα Λιάκουύστερα από λυποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο από τη Μύκονο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας για το Mykonos Post, η Σούλα Λιάκου κόλλησε ένα μικρόβιο, το οποίο της προκάλεσε εγκεφαλίτιδα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Η Σούλα Λιάκου έκανε χθες την πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ δήλωσε στο Mykonos Post: «Είμαι καλά τώρα και αναρρώνω».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Efthymiou Liakou (@soulaliakou)

Πιθανότατα, η επιχειρηματίας θα πάρει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας, με πιθανότερη ημέρα το Σάββατο 6/8.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164