Σούπερ Κική: H ανάρτηση με αναπηρικό καροτσάκι μετά το χειρουργείο για αφαίρεση λίπους – «Τα ράμματα είναι θανατηφόρα»

Πριν από μερικές εβδομάδες η Σούπερ Κική είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έκανε αφαίρεση λίπους στην περιοχή των μηρών.

Η γνωστή influencer είχε δημοσιεύει μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως θα έμπαινε για τον συγκεκριμένο χειρουργείο.

Η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE είχε δηλώσει: «Γενικά, σε όλη μου τη ζωή παχαίνω και αδυνατίζω. Δεν φτάσει ποτέ βέβαια σε πάρα πολλά κιλά αλλά, επειδή πάχαινα και αδυνάτιζα πάντα, και έχω και κληρονομικό από τη γιαγιά μου που έχει το ίδιο σώμα, είχα μαζέψει λίπος στους μηρούς σε ακραίο όμως βαθμό.

Όσο και να αδυνάτιζα, έχω φτάσει μέχρι και 50 κιλά, το σώμα που έμενε ίδιο. Ακριβώς ίδιο όμως και ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό γιατί κατέβαλα μια προσπάθεια αλλά, έβλεπα πάντα το ίδιο πράγμα.

Σήμερα, Σάββατο 15/7 η Σούπερ Κική ενώ βρίσκεται στο Παρίσι για διακοπές, μέσα από μια ανάρτησή της όμως, περιέγραψε πως είναι οι πρώτες μέρες της μετά το χειρουργείο

«Τα ράμματα είναι θανατηφόρα. Στα περισσότερα μέρη γυρνάω με αναπηρικό καρότσι. Ακόμα δεν είναι έτοιμα, φοράω 24ώρες κολάν small χωρίς κορσέ», εξήγησε η Σούπερ Κική ενώ σε επόμενο story πόζαρε με την φίλη της καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Read More

And More