Σούπερ Κική: Επέστρεψε στις παλιές της συνήθειες μετά την αποβολή – Βίντεο

Μια πολύ δύσκολη στιγμή αναγκάστηκε να βιώσει η Σούπερ Κική, καθώς όπως γνωστοποίησε η ίδια απέβαλε το παιδί που κυοφορούσε. 

Η γνωστή Influencer μέσω μιας ανάρτησης στα social media έκανε έκκληση στους followers της, να μην της ξαναμιλήσουν για το θέμα αυτό και να κάνουν σαν να μη συνέβη ποτέ μέχρι η ίδια να νιώσει έτοιμη να μιλήσει.

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”…» είχε γράψει η Σούπερ Κική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα Σάββατο, η γνωστή Instagrammer επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα κλασσικά Instagram Stories που ανέβαζε και πριν μείνει έγκυος. Φορώντας μαύρα γυαλιά, ακούγοντας μουσική και καπνίζοντας τσιγάρα φαίνεται πως άφησε τις δύσκολες στιγμές πίσω της και είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της. 

Όπως καταλαβαίνεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Σούπερ Κική είχε κόψει το κάπνισμα και τώρα που πλέον δεν κυοφορεί το ξεκίνησε ξανά.

Read More

And More