Σούπερ Κική: «Ήμουν έγκυος και παράλληλα έτρωγα κέρατο – Το να χάσω το παιδί ήταν το λιγότερο»

Για τις πιο έντονες στιγμές της μίλησε η Σούπερ Κική στο «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι του Fipster στο Youtube.

Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές της εξομολογήσεις, η γνωστή Instagrammer αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον καρμικό έρωτα, αλλά και την περίοδο στην οποία έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

Σούπερ Κική – Η καρμική σχέση 

 

Για τον άνδρα τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα: «Προχωράω, αλλά είναι αυτή η καρμική σχέση που πάντα την κουβαλάς. Ήμασταν μαζί τρία χρόνια και το πάθος η φωτιά, δεν έχει φύγει. Χαμός, χτυποκάρδια κάθε φορά σαν την πρώτη φορά. Δεν με στενοχωρεί που δεν γίνεται. Ξέρω θα τον έχω για πάντα στη ζωή μου. Χάλια είμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι.

Θέλω να είναι καλά, αν τον πειράξει καμία από εμένα θα το βρει. Αλλά είτε είμαστε, είτε δεν είμαστε μαζί είναι θλίψη. Πρέπει να μεγαλώσουμε και οι δύο πολύ εσωτερικά για να μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν μεγαλώσουμε και οι δύο μπορεί να μην γουστάρει ο ένας τον άλλο», είπε η Σούπερ Κική για τον άνδρα με τον οποίο παραμένει ερωτευμένη.

Σούπερ Κική – Το δώρο αξίας 6.000 ευρώ

 

Για τη μεγαλύτερη έκπληξη που έκανε ποτέ σε σύντροφο: «Έχω κάνει πάρα πολλά. Από το να μπω σε καφετέρια με μηχανάκι. Έχω σπάσει πόρτα σπιτιού γκόμενας για να μπω μέσα γιατί είχα δει το μπουφάν παλιού μου γκόμενου πάνω στο ποδήλατό της κρεμασμένο. Δεν ήταν όμως μέσα αυτός. Έχω προσφέρει ως δώρο μηχανάκι αξίας 6.000 ευρώ στα γενέθλιά του.

Σταμάτησα το αμάξι που ερχόταν και μέσα από το φορτηγό βγαίνει ένα μηχανάκι μέσα σε λουλούδια τα τριαντάφυλλα. Μόνο ο στολισμός έκανε 1.000 ευρώ. Κράταγα εγώ την τούρτα με το κλειδί. Είμαι άντρας, είμαι άντρακλας», περιέγραψε η Σούπερ Κική.

Τι αναζητά σε έναν άνδρα;

«Είναι λάθος τα κριτήριά μου για έναν άνδρα. Πρέπει να είναι έξυπνος, ετοιμόλογος, ας μην έχει χιούμορ, αλλά να έχει αίσθηση του χιούμορ. Είναι πολύ δύσκολο. Να είναι πιο ήρεμος από μένα. Μεγάλο θέμα η τσιγκουνιά. Μου μετατρέπονται όλοι για κάποιον λόγο σε βίζιτες. Τον θέλω κιμπάρη, ας μην έχει (χρήματα) θα το καταλάβω εγώ», απάντησε η Σούπερ Κική.

Σούπερ Κική – Η δύσκολη περίοδος της εγκυμοσύνης

 

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης: «Θα έκανα έκτρωση αν μου συνέβαινε τώρα γιατί δεν το αντέχω εγώ. Δεν αντέχω να ξαναμιλήσω για παιδί. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν για πατέρα… Όταν μου συνέβη το ήθελα και το ήθελα γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό μου. Έτσι ξεκινάνε όλες οι εγκυμοσύνες».

Για τον τότε σύντροφό της: «Κόντεψα να πέσω από το μπαλκόνι, με τις ορμόνες και με όλο αυτό που βίωνα γιατί ήμουν έγκυος και παράλληλα έτρωγα κέρατο και το ήξερα. Με έπαιρνε τηλέφωνο μου έλεγε έρχομαι, άκουγα την γκόμενα από μέσα και δεν ερχόταν ποτέ. Πήγα να χάσω τα μυαλά μου. Η αποβολή ήταν το λιγότερο που μπορούσα να πάθω».

Ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε για την αγάπη της προς τα παιδιά: «Φέρτε μου να υιοθετήσω 25 παιδιά θα είμαι η καλύτερη μάνα. Αλλά να ξέρω ότι για 9 μήνες θα είμαι ευάλωτη, δεν θέλω» δήλωσε στον Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) η Σούπερ Κική.

Δες όλα όσα είπε η Σούπερ Κική στον Fipster παρακάτω:

Read More

And More