Σούπερ Κική: Ξεσπά μετά τις αντιδράσεις για τη στάση της έξω από τα δικαστήρια – «Οι δημοσιογράφοι μού έκραζαν τους παρουσιαστές τους»

Τη δική της απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram αποφάσισε να δώσει η Σούπερ Κική στις αντιδράσεις των παρουσιαστών για τα όσα είπε το πρωί της Τρίτης 4/6 στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τα δικαστήρια. 

«Ρε, είστε τρελοί όλοι. Όλοι εδώ πέρα, είστε τρελοί. Το τόσο το κάνετε τόσο. Είστε τρελοί. Δεν είναι κανείς καλά. Είστε παλαβοί. Κανονική δουλειά δε μπορείτε να βρείτε;» ήταν τα λόγια της Σούπερ Κικής που εξόργισαν τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η influencer, παρακολουθώντας όσα ειπώθηκαν, απάντησε μέσω μιας σειράς βίντεο στο προφίλ της στο Instagram στα οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με παίρνουν χθες όλοι οι δημοσιογράφοι. Τους είπα ότι δεν έχω σκοπό να πω κάτι, δε θα μιλήσω, ότι το θεωρώ γελοίο το γεγονός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Τους είπα να ασχοληθούν με κάτι όντως σημαντικό και αν δε θέλουν να παίξουν κάτι δραματικό, να παίξουν κάτι διασκεδαστικό αλλά που να έχει νόημα.

Μου λένε, “ρε Κική, κάνεις 30αρια και 40αρια και κάνουν 7-8 τη μέρα και λένε ότι πήγαν καλά, είναι λογικό αν κάνεις 30αρια και 40αρια”. Λέω όχι, δε θέλω. Τέλος πάντων, με κυνηγάνε στο δικαστήριο, κάνουν σαν μανιακοί. Λες και έχει γίνει φόνος σε νηπιαγωγείο. Τέτοια φάση. Και μετά, θέλουν να βγουν κι από πάνω, ότι είναι δουλειά. Αυτό δεν είναι δουλειά, δεν είναι δημοσιογραφία αυτό. 

Μεταξύ μας όλοι ξέρουμε τι γίνεται, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει, ότι όλα είναι ένα πανηγύρι. Έξαλλοι όλοι, ότι, Χριστέ μου τι έχει γίνει στην Ελλάδα. Δε σέβονται τον κόσμο λίγο ρε. Οι άνθρωποι που τους βλέπουν όντως έχουν προβλήματα και θέλει όντως λίγο να διασκεδάσει η ψυχούλα τους. Δε νομίζω ότι αφορά κανέναν ο Μαυρίκιος και η Σούπερ Κική. Πόσω μάλλον ο Μαυρίκιος».

Η Σούπερ Κική συνεχίζει λέγοντας: «Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Και μετά, ήρθανε όλοι οι δημοσιογράφοι, χωρίς κάμερα, και μου κράζανε τους παρουσιαστές τους για να με πάρουν με το καλό. Για να δείτε τι γίνεται. Και τους λέω, “ρε παιδιά, με τι στομάχι την κάνετε αυτή τη δουλειά;”. Πρέπει να έχεις στομαχάρα. Άνιωθοι άνθρωποι με τα μικρόφωνα. Ντροπή αλήθεια.

Εν τω μεταξύ λέει ο Λιάγκας, από τα αποσπάσματα που είδα, “είχαμε εμείς τη καήλα της Σούπερ Κικής”, κι έχει στείλει ο ίδιος συνεργείο. Δηλαδή, ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιον δουλεύουν από όλους. Τους εαυτούς τους, τον κόσμο; Δεν έχω καταλάβει. Να είναι καλά οι άνθρωποι, να βγάζουν το ψωμάκι τους. Αλλά, μέσα από την καρδιά μου ρε παιδιά, δεν είμαι καμιά σοφή γριά, αλλά όσο πιο τίμια το βγάζεις, τόσο πιο καλά σε πάει. 

Όσο έχεις στομαχάρα και αντέχεις να κάνεις που@@@@@@κια για να βγάζεις λεφτά, τόσο θα είσαι δυστυχισμένος, όσα και να πετύχεις στη ζωή σου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164