Σούπερ Κική: Οι κρίσεις πανικού, η κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της και η αποβολή της εγκυμοσύνης

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram η Σούπερ Κική ενημέρωσε πως απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε. Όπως τόνισε η ίδια, βρίσκεται σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο στην οποία και ταλαιπωρείται ψυχολογικά.

Σούπερ Κική – «Περνάω μαρτυρικά»

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της.

Σούπερ Κική – Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Η γνωστή instagrammer στην αρχική ανάρτηση με την είδηση της εγκυμοσύνης της, είχε αναφέρει πως θα μεγάλωνε μόνη της το παιδί που κυοφορούσε, καθώς οι δρόμοι με τον σύντροφό της, Βίκτωρα, είχαν χωρίσει.

«Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», είχε δηλώσει η Σούπερ Κική.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν.

Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η εμφάνιση – έκπληξη

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου, η Σούπερ Κική και ο Βίκτωρας βρέθηκαν στο θέατρο Αθηνά προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Ο συλλέκτης” με τον Αργύρη Αγγέλου και την Ιωάννα Πηλιχού.

Η κοινή αυτή εμφάνιση θεωρήθηκε και ως επανασύνδεση για το ζευγάρι, αφού είχαν σβήσει και τις κοινές του φωτογραφίες στο instagram.

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος:

Σούπερ Κική: «Ξεκίνησα ψυχολόγο και πήγε τέλεια»

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Σούπερ Κική είχε αποκαλύψει πως ξεκίνησε τις επισκέψεις της στον ψυχολόγο, ενώ κατά καιρούς είχε μιλήσει ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού και τις εναλλαγές στην ψυχολογία της

«Μπορεί να φαίνομαι “κουκουρούκου” αλλά γενικά είμαι πολύ προσεχτική στο πόσο θα “λερώσω” το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη μέχρι που μαθαίνεις να παίζεις με αυτό, δηλαδή θυμάμαι ότι είχαν πει ότι είναι χρόνια κατάθλιψη και δεν φεύγει. Και γι’ αυτό δε χρειάστηκε να πάρω φάρμακα και αγωγή. Σε κάτι τέτοια πεισμώνω πολύ με τον εαυτό μου», δήλωνε το 2021 σε συνέντευξή της στην εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι».

Read More

And More