Σούπερ Κική: Πήγε διακοπές στην Ικαρία και τελικά έπιασε δουλειά ως σερβιτόρα

Στην Ικαρία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Super Κική. Η γνωστή influencer φαίνεται όμως ότι δεν περνάει και πολύ καλά γι΄ αυτό και αναζήτησε άλλους τρόπους να εκτονωθεί και να περάσει την ώρα της στο όμορφο νησί.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το instagram της, αποφάσισε να πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα. Πρόκειται άλλωστε για μια δουλειά που γνωρίζει καλά αφού αυτή έκανε και πριν γίνει γνωστή.

«Είμαι στην Ικαρία δέκα μέρες. Το νησί αυτό δε μου ταιριάζει καθόλου. Είμαι πολύ γριά γι’αυτό το νησί. Όμως επειδή δε μπορώ να φύγω με τίποτα, με τίποτα. Άκου που σου λέω, τα έχω παλέψει όλα, έχω εγκλωβιστεί. Είδα στον ύπνο μου ότι έπιασα δουλειά, όχι στην Ικαρία, σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά στα Πετράλωνα. Ήρθα λοιπόν σε ένα παλικάρι που έχω γνωρίσει εδώ στην Ικαρία, στο μαγαζί του και πιάνω δουλειά σήμερα στις 8 το απόγευμα ως σερβιτόρα.

Εγώ τα βγάζω τα λεφτά μου μια χαρά από το Instagram, δεν είναι αυτό. Χ@@@@κα για το τι λεφτά θα παίρνω. Θέλω να εκτονωθώ. Θέλω να ξαναθυμηθώ πως ήμουν. Έχω να δουλέψω τέσσερα χρόνια και ζηλεύω τους σερβιτόρους όποτε τους βλέπω. Λοιπόν, πιάνω δουλειά σήμερα το απόγευμα» λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Super Κική.

Read More

And More