Σούπερ Κική: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του άνδρα – Για «απόπειρα δολοφονίας» μιλά ο δικηγόρος του

Σοκάρουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το TLIFE, από τον άνδρα που ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τη Σούπερ Κική, τις δύο φίλες της και ακόμα έναν άλλον άνδρα που αναζητείται.

Δες τα στιγμιότυπα:

Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του άνδρα, που ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε τη Δευτέρα 20/2 από την influencer, τις φίλες της και ακόμη έναν άνδρα δήλωσε αποκλειστικά στο TLIFE:

«Το δικηγορικό μου γραφείο ανέλαβε τον μηνυτή της Σούπερ Κικής και της παρέας της, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση. Τα όσα  έχουν δημοσιοποιηθεί για τον εντολέα μου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Σήμερα, ενώπιον του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου θα λάμψει η αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας του εντολέα μου από άγνωστο άνδρα που πληρώθηκε για να τον ξυλοδάρει. Οι σωματικές βλάβες που έχει ο εντολέας μου είναι κατάγματα στο σαγόνι, στη μύτη και στη γνάθο, τραύματα τα οποία επήλθαν από επαγγελματία πυγμάχο ή παλαιστή.

Μόλις τον χτύπησε, ο πελάτης μου έπεσε αναίσθητος και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Υπάρχει ιατροδικαστική βεβαίωση, ότι όντως τα χτυπήματα έγιναν χθες και προκύπτουν από ξυλοδαρμό. Θα ζητήσουμε σήμερα η κατηγορία από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βαριά σκοπούμενη. Στο κεφάλι υπήρχε περίπτωση θα μπορούσαν να επέλθουν κι άλλες συνέπειες από το χτύπημα από τον άνδρα μου, ο οποίος σύμφωνα με τον εντολέα μου, έβαλαν οι τρεις κυρίες για να τον χτυπήσουν».

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος αποκλειστικά στο TLIFE, η συνεργάτιδα της Σούπερ Κικής διατηρούσε 8 χρόνια σχέση με τον εντολέα του, ο οποίος δεν της άσκησε ποτέ σωματική βία. «Αντιθέτως, η Σούπερ Κική λόγω του χαρακτήρα της έβριζε τους πάντες και απειλούσε ακόμα και τον Εισαγγελέα, λέγοντας πως κρατείται άδικα. Αυτό δεν ισχύει γιατί τον ενοχλούσε και η Σούπερ Κική και η πρώην σύντροφός του για να του κλείσουν ραντεβού στην περιοχή του Ζωγράφου, ώστε να υπάρχει αυτός ο άνδρας που θα τον ξυλοκοπούσε. Στο κινητό του εντολέα μου υπάρχουν μηνύματα που του γράφουν οι δύο κυρίες να πάει στο μαγαζί».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άνδρας που αναγνώρισε ο εντολέας του κ. Θεοδωρόπουλου ως φυσικό αυτουργό της επίθεσής του αναζητείται.

Read More

And More