Σοβαρά επεισόδια στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη - Μήνυσαν τον βουλευτή Κασσή ότι έσπασε την πόρτα και έβρισε τα Θεία

Σοβαρά επεισόδια στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη – Μήνυσαν τον βουλευτή Κασσή ότι έσπασε την πόρτα και έβρισε τα Θεία | tlife.gr

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη έξω από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, όπου νωρίτερα είχαν συγκεντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του εργοστασία οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι έφθασαν εκεί με τα τρακτέρ τους ζητώντας την ακύρωση της συμφωνίας πώλησης της επιχείρησης.

Συνάδελφοί τους, μαζί με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Μιχάλη Κασσή, τον εκπρόσωπο του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού, Μιχάλη Τσίμα και τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Χριστόδουλο Μπαλτσογιάννη, βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας.

Στο σημείο έφθασαν και ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές. Οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να σπάσουν την σιδερένια πόρτα της γαλακτοβιομηχανίας και εισέβαλαν στο χώρο του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

READ more