Σοβαρή περιπέτεια υγείας για διάσημο τραγουδιστή! Πάσχει από επιθετικής μορφής καρκίνο – Όλα όσα αποκαλύπτει ο ίδιος

Ο Elvis Costello προχώρησε σε μία πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση. Ο Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός αποκάλυψε πως πάσχει από βαριάς μορφής καρκίνο, με συνέπεια να ακυρώσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία.

Ο 63χρονος τραγουδιστής – του οποίου το αληθινό όνομα είναι Declan Patrick MacManus – υποβλήθηκε σε χειρουργείο για αφαίρεση όγκου πριν μερικές εβδομάδες και πίστευε πως θα τα καταφέρει να συνεχίσει την περιοδεία του, αλλά τελικά ακύρωσε τις υπόλοιπες εμφανίσεις του, ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές του

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του Βρετανού καλλιτέχνη στο Facebook: “Ο Elvis Costello αναγκάστηκε να ακυρώσει τις υπόλοιπες έξι εμφανίσεις της ευρωπαϊκής περιοδείας του, για λόγους υγείας. Ο γιατρός του συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα από την περιοδεία του για να ξεκουραστεί. Ο Elvis λυπάται και απολογείται στους θαυμαστές του, βγάζοντας την παρακάτω δήλωση: Πριν έξι εβδομάδες, ο γιατρός με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Lotto”. Σπάνια είχε δει ξανά έναν τόσο μικρό αλλά επιθετικό κακοήθη όγκο, ο οποίος βέβαια μπορούσε να αφαιρεθεί με μία μικρή επέμβαση. Έτσι, πίστευα ότι θα μπορέσω να συνεχίσω την ευρωπαϊκή περιοδεία μου…”.

Δες την ανακοίνωσή του Elvis Costello:

Read More

And More