Σοβαρό ατύχημα για τον Γιώργο Περρή: Έκανε βουτιά και έπεσε στο βράχο

Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα (θέατρο Ακροπόλ) και στη Θεσσαλονίκη (Βασιλικό θέατρο) ο Γιώργος Περρής επιστρέφει στην Αθήνα με μία καλοκαιρινή συναυλία στο δροσερό θεατράκι του Παπάγου, την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Ο τραγουδιστής που αγαπήσαμε για τη μοναδική του ικανότητα να παντρεύει το ελληνικό με το ξένο τραγούδι έρχεται να συναντήσει το κοινό της Αθήνας, λίγο πριν τη μεγάλη φυγή για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ωστόσο, μόλις τρεις μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά, o αγαπημένος τραγουδιστής είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα, καθώς κολυμπούσε στη θάλασσα, αποφάσισε να κάνει μια βουτιά, αλλά δεν πρόσεξε καλά και έπεσε πάνω σε έναν βράχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά στο πρόσωπο και το σώμα.

Ο ίδιος, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία που έβγαλε αμέσως μετά το ατύχημα, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές τα σημάδια από τον τραυματισμό του. Στη λεζάντα που την συνόδευε, όμως, θέλησε να ξεκαθαρίσει πώς η συναυλία του θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

“Εγώ μπορεί να βούτηξα απευθείας σε έναν βράχο, ωστόσο η συναυλία την Παρασκευή θα γίνει κανονικά στο κηποθέατρο Παπάγου, απλώς θα φοράω ΠΟΛΥ μεικ απ και θα είμαι λίιιιιιιιιγο πρησμένος! Μην ανησυχείτε, όλα καλά!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ευτυχώς, ο Γιώργος Περρής γλίτωσε τα χειρότερα…

Read More

And More