Σπ. Σούλης: ”Δεν με αφορούν τα reality μαγειρικής”!

O Σπύρος Σούλης μιλάει για την αγάπη που έτρεφε πάντα για την τηλεόραση. ”Το ήθελα να έχω δική μου εκπομπή. Όταν ήμουν στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου , έκανα μόνο μία στήλη – η οποία πήγαινε πάρα πολύ καλά στα νούμερα – όπου αλλάζαμε δωμάτια. Μετά μου προτάθηκε να κάνω αυτό το concept κανονική εκπομπή και δέχτηκα”, δηλώνει στο περιοδικό People.

Όσον αφορά τα νούμερα της τηλεθέασης λέει: ”Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Επειδή η εποχή είναι πολύ δύσκολη και ο ανταγωνισμός μεγάλος, χαίρομαι που η εκπομπή έχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Σε ό,τι αφορά τα νούμερα, δεν παθαίνω πανικούς αν μία μέρα δεν πάμε καλά ή αν σκίσουμε”. Ο Σπύρος μιλάει επίσης για τα προγράμματα που του αρέσει να παρακολουθεί στην τηλεόραση. ”Τρελένομαι για τη σάτιρα. Βλέπω φανατικά την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, του Λάκη Λαζόπουλου και το Ράδιο Αρβύλα. Με τέτοιου είδους προγράμματα, ξεφεύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Reality μαγειρικής έχω δει πολύ λίγο. Δεν με αφορούν, αλλά δεν τα κατακρίνω. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα από το να βλέπω τηλεόραση”, λέει.

Ο παρουσιαστής μιλάει και γα την προσωπική του ζωή: ”Δεν υπάρχει κάτι για να το ξέρετε. Είμαι μόνος μου. Όταν έχεις αυτά τα ωράρια και είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά και στην καριέρα σου, δεν έχεις χρόνο για τίποτα άλλο”.

Read More

And More