Σπάει τα ταμπού η Pink: Τι αποκάλυψε για την επιλογή αλλαγής φύλου!

Οι απόψεις της ποπ σούπερ σταρ Pink για την ταυτότητα φύλου είναι γνωστές και σίγουρα δεν αφορούν μόνο τους άλλους, αλλά και την ίδια της την οικογένεια, καθώς πιστεύει ότι τα παιδιά, που έχει με τον σύζυγό της Κάρεϊ Χαρτ, την 6χρονη Γουίλοου και τον 11 μηνών Τζέιμσον, δεν είναι υποχρεωμένα να σκέφτονται τον εαυτό τους με βάση το φύλο που γεννήθηκαν.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ήδη η κόρη της έχει εκφράσει την επιθυμία όταν μεγαλώσει να παντρευτεί μία γυναίκα από την Αφρική.

Μάλιστα δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το γεγονός ότι ο όρος «ουδέτερο φύλο» γίνεται ευρύτερα αποδεκτός λέγοντας πως «βρέθηκα έξω από τις τουαλέτες νηπιαγωγείου και υπήρχε μία επιγραφή “ουδέτερο φύλου”, ένα σχέδιο με διαφορετικά σχήματα. Έβγαλα μία φωτογραφία και έγραψα: “Πρόοδος”. Νομίζω ότι είναι καταπληκτικό. Μου αρέσει που τα παιδιά μπορούν και συζητούν το θέμα», είπε η Pink.

Σε δηλώσεις στο People η 38χρονη τραγουδίστρια τόνισε ότι «είμαστε μία οικογένεια χωρίς ταμπέλες. Την περασμένη εβδομάδα η Γουίλοου μου είπε ότι θέλει να παντρευτεί μία γυναίκα από την Αφρική. Και της είπα: “Σπουδαία, θα μου μάθεις να κάνω αφρικανικά φαγητά;”. Κι αυτή μου απάντησε: “Βέβαια μαμά, και θα μένουμε μαζί σου μέχρι το σπίτι μας να είναι έτοιμο…”».

Πάντως ομολόγησε ότι ανησυχεί ιδιαιτέρως για το μέλλον των παιδιών της και παραδέχτηκε ότι θα «ραγίσει η καρδιά της» όταν το μεγαλύτερό της παιδί ανακαλύψει σε τι «κόσμο ζει».

«Έχω ένα κοριτσάκι έξι χρόνων που το μεγαλώνω και την ημέρα που θα καταλάβει τον κόσμο στον οποίο ζει, θα είναι η μέρα που θα σπάσει η καρδιά μου. Δεν ξέρω ακόμα πώς να της το εξηγήσω. Ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να μου μιλήσει και να με διδάξει πριν έρθει εκείνη η μέρα», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ετικέτες

Read More

And More