Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Έφη Πίκουλα – Δες πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός των ’80s! [pics]

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το “παρών” στο θέατρο Άλσος για μία ακόμα φορά και απόλαυσαν επί σκηνής τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο, στην παράσταση “Έλα μια βόλτα” . Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν και η Έφη Πίκουλα με τον σύζυγο της, Τάκη Βουγιουκλάκη.

Η γνώστη ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τον χώρο τα τελευταία χρόνια. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις θρυλικές ταινίες της δεκαετίας του ’80 στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη, του Σωτήρη Μουστάκα και άλλων αστέρων της εποχής, ενώ στη συνέχεια και για πολλά χρόνια την παρακολουθούσαμε σε έναν από τους πιο σταθερούς ρόλους της «Λάμψης» του Νίκου Φώσκολου.

Πλέον κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και πάντα συνοδεύεται από τον άντρα της ζωής της, τον αδελφό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, χαμογελαστό και πιασμένο αγκαζέ κατά την άφιξή του στο θέατρο, αλλά και αγκαλιασμένο, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση, αφότου είχε πάρει τις θέσεις του.

Όπως θα διαπιστώσεις, ο χρόνος έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στην Έφη Πίκουλα, καθώς η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά. Ο Τάκης Βουγιουκλάκης από την άλλη, ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της και δεν την έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More