Σπάνια εμφάνιση για την Αλέξια – Τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη στην προβολή της ταινίας του

Την  γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως pop star τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και ακόμη και σήμερα η τραγουδίστρια Αλέξια συνεχίζει να συγκινεί με τη βελούδινη φωνή της. Η γνωστή τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια κάνει λίγες και μετρημένες εμφανίσεις, βρέθηκε στην επίσημη προβολή της ταινίας «Ταξιδεύοντας με τον Μίκη» στο Studio New Star Art Cinema.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, ανέβηκε και στη σκηνή και τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το docufiction του Αστέρη Κούτουλα που θα «βγει» στους κινηματογράφους σήμερα αποτελεί μια ωραία ταινία για τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη. Ο δημιουργός επιχειρεί να παρουσιάσει, μέσα από ένα ακατέργαστο οπτικό υλικό περίπου 600 ωρών, που γύρισε σε διάστημα 30 ετών, την αυθεντική εικόνα του κορυφαίου συνθέτη.

Ο σκηνοθέτης Αστέρης Κούτουλας γνωρίστηκε με τον μεγάλο συνθέτη το 1980, συνεργάστηκαν σε συμφωνικά έργα και τον ακολουθούσε σε περιοδείες σε όλο τον κόσμο ως μέλος της ομάδας παραγωγής.

Μόλις πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε ότι το οπτικό υλικό που είχε συγκεντρώσει να το αξιοποιήσει σε μια ταινία η οποία θα φωτίσει άγνωστες πτυχές του συνθέτη.

Χθες λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή της ταινίας στο «Studio new star art cinema» στη πλατεία Αμερικής και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο event.

Αλέξια, Μαρία Παπαγεωργίου

Αλέξια, Αστέρης Κούτουλας, Μαρία Παπαγεωργίου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More