Σπάνια εμφάνιση για την Ελένη Ερήμου – Δες πώς είναι σήμερα η ηθοποιός! (pics)

Σπάνια εμφάνιση για την Ελένη Ερήμου – Δες πώς είναι σήμερα η ηθοποιός! (pics) | tlife.gr

Με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου Γκλόρια πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του πολυμεταφρασμένου συγγραφέα Jean-Michel Guenassia, την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Θέατρο Γκλόρια. O Jean-Michel Guenassia, μαζί με πλήθος κόσμου, παρακολούθησε με ενθουσιασμό την παράσταση «Βαν Γκογκ-το βαλς των δέντρων και του ουρανού», που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του και μεταφέρθηκε στο θέατρο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε θεατρική απόδοση της Ελένης Ερήμου και του Κώστα Παπαπέτρου.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά, ήταν μια υπέροχη παράσταση. Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι ξανά στην Αθήνα. Είμαι ευτυχής που γνώρισα την Ελένη Ερήμου και όλους τους συντελεστές της παράστασης. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα», δήλωσε αμέσως μετά την παράσταση ο Jean-Michel Guenassia.

«Ήταν από τις πιο συγκινητικές βραδιές της ζωής μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός Ελένη Ερήμου και συνέχισε: «Χάρηκα πάρα πολύ,που γνώρισα από κοντά τον Γκενασιά. Είχα διαβάσει όλα τα έργα του και τώρα είμαι γοητευμένη».

Της παράστασης προηγήθηκε συζήτηση με τον συγγραφέα Jean-Michel Guenassia, τον συγγραφέα Τάκη Θεοδωρόπουλο, τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα και την ηθοποιό Ελένη Ερήμου, σε συντονισμό της δημοσιογράφου Σοφίας Τσίπα.

Δες τις φωτογραφίες:

Παύλος Τσίμας-Ελένη Ερήμου
Σοφία Τσίπα-Παύλος Τσίμας-Ελένη Ερήμου
Jean Michel Guenassia-Ελένη Ερήμου
Ελένη Ερήμου-Jean Michel Guenassia

Φωτογραφίες: NDP Photo Agecy

READ more