Σπάνια εμφάνιση για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετά από καιρό! [pics]

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην σειρά του Mega “Εραστής δυτικών προαστίων” και τη μάθαμε καλύτερα μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο. Ο λόγος για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία μετά το τέλος της γνωστής σειράς αποφάσισε να μείνει για λίγο εκτός και να αφοσιωθεί στην προσωπική ζωή της. Η ηθοποιός είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη με τον σκηνοθέτη, Γιάννη Νταλιάνη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Η Μαριλίτα πέρυσι έκανε μια δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση του Αnt1, και έτσι συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά “Συμμαθητές”. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Οι Άτρωτοι” στο Αγγέλων Βήμα. Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στο θέατρο και συνεπώς δύσκολα λέει όχι στις προτάσεις που τις γίνονται. Βέβαια, όσες υποχρεώσεις και να έχει, η οικογένειά της θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά της και αυτός είναι και ο λόγος που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Το βράδυ της Πέμπτης, η ηθοποιός έδωσε το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Φυλές” στο θέατρο Σταθμός, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση και φυσικά να στηρίξει τους αγαπημένους της φίλους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα και απαθανάτισε την κομψή εμφάνιση της ηθοποιού.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More