“Σπίτι μου, σπιτάκι μου”: Νέα αποχώρηση, ακέφαλη η εκπομπή! Ολο το νέο θρίλερ που εκτυλίσσεται στη Κάντζα…

Για ακόμα μία φορά η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha , “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” έρχεται στην τηλεοπτική επικαιρότητα και όχι δεν είναι για καλό σκοπό! Για ακόμα μία φορά το μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου του καναλιού της Κάντζας τραβά επάνω του όλα τα φώτα και όχι δεν είναι για καλό σκοπό!

Ενα ακόμη θρίλερ εκλτυλίσσεται εδώ και λίγη ώρα στον Alpha το οποίο έχει να κάνει όλως τυχαίως ξανά με την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ενα ακόμη θρίλερ μιας και πλέον η εκπομπή βρίσκεται χωρίς καπετάνιο να την δέρνουν τα σαράντα κύματα και να μην υπάρχει κανείς που να θέλει να πιάσει το τιμόνι.

Οχι, μην σπεύδεις να συμπεράνεις πως η εκπομπή είναι ακέφαλη μπροστά από τις κάμερες. Οχι, εκεί δεν έχουμε καμία αλλαγή, μιας και όπως σου έχω πει δεκάδες φορές η Κωνσταντίνα θα γίνει παρουσιάστρια με το… ζόρι, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσει από το πλατό της και από το κοντρόλ της όλη η ελληνική τηλεόραση.

Το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” για ακόμα μία φορά βρίσκεται στο στόχαστρο γιατί οι αποχωρήσεις συνεχίζουν να πέφτουν βροχή. Ναι, ακόμα μία σημαντική αποχώρηση έχουμε από την εκπομπή και αυτή η αποχώρηση έχει να κάνει και πάλι με το πόστο της αρχισυνταξίας, μιας και αποφάσισε να εγκαταλείψει τα όπλα και ο Αρης Λιαπάτης!

Ο Αρης που συνεργαζόταν εδώ και καιρό με την εκπομπή, αλλά και με την Κωνσταντίνα, μιας και βρισκόταν στο κοντρόλ μαζί με την Ζήνα Κουτσελίνη και είχε ακολουθήσει την με το… ζόρι παρουσιάστρια μέχρι και στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν εκείνη θέλησε να κάνει μία σειρά από συνεντεύξεις, είδε κι αποείδε και κατέθεσε την παραίτησή του.

Παραιτήθηκε νωρίς το απόγευμα και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και φόρτο εργασίας. Να σας πω επίσης πως ουσιαστικά πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά αποχώρηση που σημειώνεται από την εκπομπή κατά την διάρκεια της εβδομάδας, μιας και εκτός βρέθηκε και ο ρεπόρτερ Ευτύχης Γρυφάκης και εδώ κολλάει γάντι και η λαική, σοφή παροιμία : “με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα ΄βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε”.

Τι να πω κι εγώ; Εχουνε πάθει… “Κωνσταντίνα”. Πρόκειται για μεταδοτικό και ιδιαίτερα εξοντωτικό ιό, στο διάβα του οποίου κανείς δεν έχει καταφέρει να αντισταθεί!

Τον χορό των αποχωρήσεων άνοιξε φυσικά η Ζήνα Κουτσελίνη, που όχι μόνο ήταν αρχισυντάκτρια της εκπομπής αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που πέρσι την αποκαλούσαν… μέντορα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ακολούθησε ο Νίκος Παρτσώλης και στη συνέχεια η Ελευθερία Κεφαλά -η παραμονή της οποίας στη συγκεκριμένη εκπομπή διήρκεσε μόνο μερικές ώρες!

Κατά τα άλλα; Μέχρι και την στιγμή που γραφόντουσαν αυτές οι γραμμές ένα θρίλερ παιζόταν στον Alpha, σε σχέση με το πως θα βγει το Σαββατοκύριακο στον αέρα η εκπομπή μιας και είναι ακέφαλη και δεν θα υπάρχει κανείς για να κατευθύνει στον αέρα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλώντας στο αυτάκι της.

Ε, ρε γλέντια!!!




Read More

And More