Σπυράγγελος Λυκούδης: Ο πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα παντρεύτηκε με γνωστή ηθοποιό – Βίντεο

Λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ελένη Φουρέιρα, ο Σπυράγγελος Λυκούδης προχώρησε στη προσωπική του ζωή με την γνωστή ηθοποιό Τέτη Καλαφάτη, στο πρόσωπο της οποίας βρήκε τη γυναίκα της ζωής του!

Ο γνωστός εφοπλιστής και η όμορφη ηθοποιός, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου το βράδυ της Κυριακής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια άκρως ρομαντική τελετή στην Κεφαλλονιά. 

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε μέσα από τα social media η καλή φίλη του ζευγαριού Μαρία Μπεκατώρου, η οποία δημοσίευσε και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής τους και η παραλία μετατράπηκε σε ένα τεράστιο πάρτι με τραγούδια, χορούς και πυροτεχνήματα!

 

Ο Σπυράγγελος Λυκούδης και η Τέτη Καλαφάτη είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και μέσα στο 2020 έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

 

 

Ποια είναι η Τέτη Καλαφάτη

Η Τέτη Καλαφάτη γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Κεφαλλονιά, όπου τελείωσε το λύκειο. Μετά την αποφοίτησή της μετακόμισε στην Αθήνα και άρχισε κρυφά από τους γονείς να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ παράλληλα σπούδαζε μάρκετινγκ στο Αμερικανικό Κολέγιο. Καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοαμερικανίδα, πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε υποκριτική στο Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε ταινίες μικρού μήκους και πήρε μέρος σε οντισιόν σε διεθνείς παραγωγές όπως ο «Βασιλιάς Λιρ» με τον Αλ Πατσίνο και ο «Ηρακλής» με τον Ντουέιν Τζόνσον. Πήρε μέρος στα φιλμ μικρού μήκους «Μόνο 19» του Γιάννη Παντελάκη και «Ηidden life» του Δημήτρη Γκότση, ενώ το 2013 βρέθηκε στην τρίτη θέση ανάμεσα σε 3.500 κοπέλες από όλον τον κόσμο για τη συμμετοχή της στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Μαρτίνι.

Read More

And More