Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Έκοψε τα μαλλιά της κι έγινε άλλος άνθρωπος!

Μπορεί να μη στέφθηκε «η πρώτη Ελληνίδα Master Chef», όμως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι συζητήθηκε -και συνεχίζει ακόμα να συζητιέται- περισσότερο από όλους τους παίκτες του φετινού κύκλου. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη θεωρήθηκε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες που πέρασαν από το reality μαγειρικής. Κάποιοι την έκριναν ως κακότροπη και κάποιοι άλλοι απλά… αυθόρμητη. Το σίγουρο είναι πώς έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές, αλλά και αρκετούς… haters.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR, η Σπυριδούλα έχει επιστρέψει δυναμικά στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, με μια ανάρτηση στα stories της, η Σπυριδούλα αποκάλυψε την μεγάλη αλλαγή που τόλμησε στην εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie, στην οποία χαμογελά, ενθουσιασμένη με το νέο της hairlook. Όπως θα διακρίνεις, τα μακριά μαλλιά αποτελούν πια παρελθόν για εκείνη , αφού αποφάσισε να τα κόψει αρκετά, υιοθετώντας την τάση του καρέ.

Εμάς μας αρέσει πολύ η νέα της κώμη. Εσένα;

Read More

And More