Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πρώην παίκτρια του “MasterChef” ποζάρει με μπικίνι και… κόβει ανάσες!

Μπορεί να μη στέφθηκε «η πρώτη Ελληνίδα Master Chef», όμως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι συζητήθηκε -και συνεχίζει ακόμα να συζητιέται- περισσότερο από όλους τους παίκτες του φετινού κύκλου. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη θεωρήθηκε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες που πέρασαν από το reality μαγειρικής. Κάποιοι την θεώρησαν κακότροπη και κάποιοι άλλοι απλά… αυθόρμητη. Το σίγουρο είναι πώς έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές, αλλά και αρκετούς… haters.

Αυτό το διάστημα η Σπυριδούλα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της, Τόλη. Μπορεί το ζευγάρι να ανέβαλε τον γάμο του, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φήμες περί χωρισμού, ωστόσο, πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε πώς οι δυο τους παραμένουν μαζί και είναι full in love.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Σπυριδούλα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Πέμπτης, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία και στην οποία πόζαρε φορώντας μόνο το μπικίνι της. Με τις αναλογίες της, όπως ήταν αναμενόμενο, τρέλανε τους άντρες followers της και σίγουρα τους λουόμενους που βρίσκονταν τριγύρω όταν φωτογραφιζόταν.

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More