Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος – Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στο ίδιο μέρος

Μια λαμπερή βραδιά με πολλούς celebrities πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έδωσαν το παρών στο «Fashion tv World’s Excellence Gala» το οποίο έγινε με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας του Fashion Tv.

Στο κοσμικό event παρευρέθηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, εν μέσω φημών ότι προγραμματίζουν το πολιτικό γάμο τους. Η παρουσιάστρια πιο λαμπερή από ποτέ πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της, διανύοντας τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Βέβαια, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE στο ίδιο event έδωσε το παρών και η Κατερίνα Καινούργιου! Να σου θυμίσουμε πως η γνωστή παρουσιάστρια διατηρούσε πριν κάποια χρόνια σοβαρή σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δηλώσει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή της στον Alpha ότι είναι πολύ χαρούμενη για τον πρώην σύντροφό της και τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίοι κάνουν ένα τόσο σημαντικό βήμα στη ζωή τους.

«Πάντως παιδιά να πω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ. Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί αλλά τους βλέπεις και είναι σαν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και σαν εξωτερικά και σαν χαρακτήρες. Εγώ που τους ξέρω και τους δυο νομίζω ότι θα τα βρουν πολύ καλά μεταξύ τους… Με το καλό. Με έναν πόνο, γερό και καλότυχο» ανέφερε πρόσφατα η παρουσιάστρια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More