Σπύρος Φωκάς: Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει ο αγαπημένος ηθοποιός

Για πρώτη φορά στον χώρο όπου ζει ο Σπύρος Φωκάς βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη. Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή συνάντησε μάλιστα και τον καλό φίλο του ηθοποιού, Θοδωρή Σεργιάδη ο οποίος μίλησε για την σημερινή καθημερινότητα του ηθοποιού στην Κόρινθο.

«Από ότι είδατε, είναι μια σχεδόν βιομηχανική περιοχή και το σπίτι είναι στο πουθενά. Σπίτι σε εισαγωγικά, βέβαια, γιατί είναι ένα κοντέινερ 40 τετραγωνικών. Μπαλκόνια δεν υπάρχουν, μέσα βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς και μπάζει χειμώνα καλοκαίρι» ανέφερε.

Σε άλλο σημείο ο Θοδωρής Σεργιάδης είπε: «Όταν ο Σπύρος βγήκε μετά από 60 μέρες από το νοσοκομείο, βρήκε στο ρολόι της ΔΕΗ ένα χαρτάκι πως του κόπηκε το ρεύμα. Το οποίο ρεύμα επανενώθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη και του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μαξίμου… Είναι 84 ετών, προσπάθεια γίνεται αλλά πρέπει να υπάρξουν μερικές αλλαγές στη ζωή του.

Tο μοναδικό εισόδημα που υπάρχει είναι η τιμητική σύνταξη που έχει ο Σπύρος Φωκάς, 620 ευρώ. Τα φάρμακα που αγοράζει είναι της τάξης των 150 ευρώ τον μήνα μόνο για συμμετοχή. Στην ουσία βοηθάει ο έξω κόσμος για το φαγητό».

Read More

And More