Σπύρος Φωκάς: Η δύσκολη επιβίωση στην Κόρινθο – “Θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια”

Ο Σπύρος Φωκάς έχει μετακομίσει μόνιμα στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που είχε φθάσει ως το Χόλιγουντ σε μια κατάθεση ψυχής αποκάλυψε πριν από λίγους μήνες τον οικονομικό Γολγοθά που περνά, αλλά και το πως έχασε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, όταν ένα κοντινό του πρόσωπο του σήκωσε όλες τις οικονομίες που είχε στην τράπεζα.

Μαζί με την σύζυγό του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου ζούσαν σε ένα σπίτι στην Πετρούπολη, αλλά τα απλήρωτα ενοίκια και οι αυξημένες ανάγκες τους ανάγκασαν να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε να ζήσουν στην επαρχία. Εκεί έχουν ένα δικό τους σπίτι το οποίο όμως είναι ημιτελές. “Το σπίτι αυτό είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μπάζει από παντού. Μπορούν να μπουν ποντίκια και φίδια. Όπως καταλαβαίνετε η επιβίωσή μας είναι πολύ δύσκολη, όμως δεν υπάρχει και άλλη λύση”, δήλωσε στην Espresso η σύζυγος του ηθοποιού.

Ο ίδιος εξήγησε στην εφημερίδα ότι κανένας από τους συναδέλφους του δεν τον πήρε τηλέφωνο μετά την αποκάλυψη του Γολγοθά που περνά. Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Αθήνα απαντά στον Νίκο Νικόλιζα: “Τρελάθηκες; Πώς θα ζήσουμε; Να χρωστάμε πάλι ενοίκια; Και τι θα τρώμε; Προτιμώ εδώ και ας είμαστε σε αυτό το σπιτάκι παρά να χρωστάμε.”

Read More

And More