Σπύρος Φωκάς: Η σύζυγός του μιλά για την περιπέτεια της υγείας του – «Η κόρη μου μας στέλνει λεφτά»

Η Λίλιαν Φωκά, μετά την μεταφορά του Σπύρου Φωκά σε κέντρο αποκατάστασης, μιλά στην Espressο και στον Νίκο Νικόλιζα για την περιπέτεια υγείας του γνωστού ηθοποιού και συζύγου της.

Η Λίλιαν Φωκά, θυμάται τα δύσκολα χρόνια με την κόρη της, η οποία σήμερα στηρίζει οικονομικά εκείνη και τον Σπύρο Φωκά, ώστε να ζουν αξιοπρεπώς, όπως αναφέρει.

Τόσο πολύ τον αγαπάτε λοιπόν και ας ζείτε σήμερα με μόνο μια πενιχρή σύνταξη;

Δεν υπάρχει ζωή για μένα χωρίς τον Σπύρο. Για μένα ο Σπύρος είναι τα πάντα. Ποτέ δεν υπήρξε φτωχός. Είναι τόσο πλούσιος στην καρδιά και στο μυαλό, που στα μάτια μου φαντάζει αδαμαντωρυχείο. Μέσα του είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Είναι το χρυσάφι μου!

Η τελευταία περιπέτεια της υγείας του τρόμαξε τους πάντες…
Εγώ ήμουν πολύ καλύτερα ψυχολογικά από τις προηγούμενες φορές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα περιστατικά με την υγεία του. Ίσως γιατί η ασφάλεια που είχαμε σε αυτό το μεγάλο ιατρικό κέντρο με όλους τους ιατρούς να είναι από πάνω μας μάς δημιούργησε αυτό το θετικό κλίμα.

Η κόρη σας γνωρίζει πόσο δύσκολα τη μεγαλώσατε;

Ηταν περίπου 7 ετών η Κωνσταντίνα, όταν άρχισε μια μέρα να μου ζητάει διάφορα πράγματα που είχαν αρκετά χρήματα. Την κοίταξα, θυμάμαι, βαθιά μέσα στα μάτια και της λέω: «Θα πάμε στο Πεδίον του Αρεως να κάνουμε και μια άλλη δουλειά». Πηγαίνουμε, καθόμαστε σε ένα παγκάκι, της δίνω ημερολόγια και της λέω: «Πάμε τώρα να δεις πώς δουλεύω τα πρωινά για να μπορείς εσύ να έχεις όσα μου ζητάς». Και αρχίσαμε να πουλάμε μαζί ημερολόγια.

Νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχω δώσει. Η Κωνσταντίνα μεγάλωσε, απέκτησε τρία πτυχία, πήγε και σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στο Λος Αντζελες και με τα λεφτά που βγάζει στέλνει και σε εμένα με τον Σπύρο για να μπορέσουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Τις ελεύθερες ώρες της ξέρεις τι κάνει εκεί; Delivery με αυτοκίνητο σε όλα τα σπίτια.

Read More

And More