Σπύρος Μαρτίκας: Η πρώτη ανάρτηση με την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

O πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μπορεί να μην χάρηκε ιδιαίτερα με την ανακοίνωση της αποχώρησής του, παράλληλα όμως ανυπομονούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού του είχαν λείψει πολλοί οι γονείς του και οι φίλοι του.

Ένα ακόμη πρόσωπο που το έλειψε όμως, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία είχαν αναπτύξει ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο στο παιχνίδι και όπως φαίνεται θέλουν να το συνεχίσουν και έξω από αυτό.

Περιμένω να την δω και όλα αυτά προκύπτουν, δεν μπορείς να προεξοφλήσεις κάτι. Το αν είμαι ερωτευμένος μαζί της, επιστρέψτε μου, να της το πω όταν την δω. Να την βλέπω στα μάτια και να δω τι προκύπτει όταν θα είναι μπροστά μου». «Στο Survivor ένιωσα έντονη έλξη, έρωτα θα έλεγα και περάσαμε απίστευτα μαζί για δυόμιση μήνες. Ενάμιση μήνα πριν μπω στο παιχνίδι ήμουν ελεύθερος.

Το απόγευμα της Τρίτης 28/6 ο Σπύρος Μαρτίκας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρώτο του κοινό στιγμιότυπο με την Βρισηίδα Ανδριώτου, συνοδεύοντας το με ένα γλυκό μήνυμα.

«H διαχείριση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου !!Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου !!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Read More

And More