Σπύρος Μαρτίκας: Το μεγάλο πάρτι για την επιστροφή του από το Survivor – Με ποιους πρώην συμπαίκτες του διασκέδασε

Ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από 5,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, στην οικογένειά του και την καθημερινότητά του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor κατάφερε να παραμείνει για αρκετούς μήνες στο παιχνίδι, ωστόσο, φάνηκε πως είχε να κάνει με πολύ δυνατούς αντίπαλους με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Μπορεί ο ίδιος να μην χάρηκε ιδιαίτερα όταν αποχώρησε, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος να απολαύσει το καλοκαίρι του αλλά παράλληλα να ζήσει και τον έρωτά του με την Βρισηίδα Ανδριώτου έξω από το ριάλιτι.

Το απόγευμα του Σαββάτου 2/7 η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, Θεοδώρα διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για την επιστροφή του, με πολλούς πρώην παίκτες του Survivor αλλά και αγαπημένους τους φίλους να δίνουν το παρών.

Μεταξύ αυτών ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους: Γιώργο Κατσαούνη, Γιώργο Ταλάντσεβ, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Στέλλα Ανδρεάδου, Ανδρεά Ματθαιακάκη, Σάββα Κάλφα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πολλούς άλλους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα, δημοσίευσε και κάποια στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις όμορφες στιγμές τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Martikas (@spirosmartikas)

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More