Σπύρος Μπιμπίλας για Νίκο Οικονομόπουλο: «Από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων;»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για το ζήτημα του επερχόμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, έδωσε έμμεσα τη δική του απάντηση σε όσα είπε πρόσφατα ο Νίκος Οικονομόπουλος, σχετικά με τη διαφωνία του με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

«Αλήθεια γιατί κάποιοι ξινίζουν από μια τέτοια εικόνα; Από μια τέτοια πραγματικότητα; Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλεί τις απόψεις του, ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;.

«Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών, που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια. όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα; Γιατί λοιπόν τέτοια τοξικότητα;».

«Kι από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων; Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει; Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει στην βουλή το νομοσχέδιο όπως έχει υποσχεθεί άμεσα», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Read More

And More