Σπύρος Μπιμπίλας – Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η πρώτη συνάντηση μετά το Survivor

Στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Η σχέση των δυο ηθοποιών που διαταράχθηκε το προηγούμενο διάστημα μετά την απόφαση του Γιάννη Χατζηγεωργίου να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση “Σκρουτζ” για να μπει στο Survivor, πλέον έχει αποκατασταθεί.

Όταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πήρε την απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είχε κρύψει την έντονη δυσαρέσκειά του ωστόσο είχε πει πως κατανοεί τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει και να τον ώθησαν σε αυτή την κίνηση.

Η παραμονή του Γιάννη Χατζηγεωργίου ωστόσο στον Άγιο Δομίνικο όμως ήταν τελικά πολύ σύντομη αφού τελικά δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και αποχώρησε οικειοθελώς.

Στην χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, Σπύρος Μπιμπίλας και Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν παρέα με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να δημοσιεύει τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook γράφοντας:

«Με το αγαπημένο μου φιλαράκι που μου έλειψε πολύ… Ξενιτεύτηκε με το survivor αλλά ευτυχώς γύρισε γρήγορα κοντά μας!!!!!».

Read More

And More