Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεσπά κατά δημοσιεύματος για την προεδρία του ΣΕΗ – «Λυπάμαι, δημιουργείτε εσφαλμένες εντυπώσεις»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso για την ανάληψη της προεδρίας του ΣΕΗ από τον Νίκο Καραγιώργη.

«Το χοντρό παρασκήνιο πίσω από την ανώμαλη πτώση του Μπιμπίλα από το προεδρείο του ΣΕΗ – Ο «άγνωστος πόλεμος» για τον θρόνο των ηθοποιών» είναι ο τίτλος που κοσμεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso, που έκανε τον Σπύρο Μπιμπίλα να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων.

«Όταν η δημοσιογραφία χάνει το μέτρο και προσπαθεί για να πουλήσει φύλλα να βάλει τίτλους με ίντριγκες, ανώμαλες πτώσεις, θρόνους και άλλα λυπηρά.. Κρίμα γιατί έτσι δεν προσφέρετε κάτι καλό στον αγώνα των ηθοποιών αγαπητοί κύριοι! Λυπάμαι που δεν είναι η πρώτη φορά που με τους τίτλους σας δημιουργείτε εσφαλμένες εντυπώσεις στο κοινό σε πολλές περιπτώσεις και κρίμα που ενώ κάποιες φορές έχετε προβάλει το έργο μας, με αυτήν την τακτική σας ακυρώνετε και την θετική προβολή που μας είχατε κάνει» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164