Σπύρος Μπιμπίλας: Ξέσπασε για τις εκλογές του ΣΕΗ – «Είμαι εκνευρισμένος, είναι ντροπή τους, δε γίνεται να μη σέβονται»

Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές του ΣΕΗ, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και στη δημοσιογράφο Νάσια Μανέντη σχολιάζοντας την κίνηση του Νίκου Καραγιώργη να ανακοινώσει μόνος του την εκλογή του ως νέος πρόεδρος του Σωματείο, ενώ ξέσπασε κατά των συναδέλφων του για τη χαμηλή προσέλευσε στις εκλογές.

«O Νίκος Καραγιώργης πρόλαβε και το ανακοίνωσε (σ.σ., πως είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗ) πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου γιατί δεν έχουμε βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Το ανακοίνωσε μόνος του. Βεβαίως βγήκε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βάση των συσχετισμών δυνάμεων που προέκυψαν από αυτές τις εκλογές. Αυτές οι εκλογές μας έδειξαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα, αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Αδιαφορία, μη συμμετοχή σε αυτά που θα όφειλε ο καθένας να συμμετέχει» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Επειδή δεν ολοκληρώσαμε, έγιναν συμφωνίες μεταξύ κάποιων παρατάξεων ώστε να προκύψουν κάποια αποτελέσματα την Κυριακή. Πάντως είναι μια δύσκολη περίοδος για το ΣΕΗ από δω και κάτω. Πιστεύω πως η μη αναμενόμενη συμμετοχή στις εκλογές οφείλεται στο ότι όλοι είναι στο «ωχ αδελφέ». Αυτός ο ελληνικός λαός, που απέχει από τις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές, εάν και τώρα απέχει στις Ευρωεκλογές, θα δείξει ότι πρέπει κάτι να αναθεωρήσει ώστε να μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν εκεί που πρέπει να συμμετέχουν» πρόσθεσε.

«Είναι δυνατόν να απέχουν όλοι από παντού και μετά να μην τους αρέσει το αποτέλεσμα; Εγώ γι’ αυτό είμαι εκνευρισμένος! Μα είναι ντροπή τους που δεν σέβονται αυτό που βγήκε επειδή αυτοί δεν ήρθαν να ψηφίσουν. Παρόλα αυτά εγώ έχω βγει πρώτος σε σταυρούς από όλους τους συμβούλους. Έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσα να γίνω πρόεδρος γιατί είχα κάνει ήδη δυο διετίες και το καταστατικό μας το απαγορεύει ακόμη και αν έρθεις πρώτος σε ψήφους.  Δε χρειάζεται να συμβουλέψω κάτι τον Νίκο Καραγιώργη, είναι ένας αξιολογότατος συνάδελφος, πολύ έμπειρος στα συνδικαλιστικά» πρόσθεσε. επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164