Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου στάθηκε σαν αδερφός»

Για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν πλέον τα θέατρα, το κίνημα #metoo, και τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και για ακόμη μια φορά δε μάσησε τα λόγια του συμβουλεύοντας μάλιστα τους συναδέλφους του να είναι πιο προσεκτικοί με τα λεγόμενά τους.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα». Αυτό που συνιστώ εγώ σε ανθρώπους του χώρου μας είναι να μην βγαίνουνε σε τηλεοπτικά παράθυρα και να λένε, εγώ αυτό, ο άλλος εκείνο. Εγώ θυμώνω πάρα πολύ όταν βγαίνουν άνθρωποι και ειδικά γυναίκες που λένε, εγώ πέρασα δύο ώρες στο καμαρίνι και δεν με πείραξε κανείς, άρα διαγράφω τα άλλα» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δηλαδή μπορεί να πέρασες καταπληκτικά στο καμαρίνι όπως και εγώ πέρασα καλά με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα και έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις.  Σε μία περίπτωση μάλιστα, στάθηκε πλάι μου σαν να ήταν αδερφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν αρνούμαι ότι ήμουν φίλος του, αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω». τόνισε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Read More

And More