Σπύρος Μπιμπίλας – Σοφία Μπεκατώρου: Η συνάντηση και η αγκαλιά μετά τη δικαίωσή τους

Η Σοφία Μπεκατώρου και ο Σπύρος Μπιμπίλας αποτελούν δύο από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς με τις πράξεις τους έχουν βοηθήσει σημαντικά τα θύματα βίας και σεξουαλικής κακοποίησης να “σπάσουν” τη σιωπή τους και να μιλήσουν, αποκαλύπτοντας τους θύτες τους.

Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε το μεγάλο βήμα, όταν τον περασμένο Ιανουάριο εξομολογήθηκε ότι έχει βιαστεί σε νεαρή ηλικία από παράγοντα της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας, παρακινώντας και άλλες γυναίκες να αφήσουν το φόβο στην άκρη, να σταθούν στα πόδια τους και να μοιραστούν τις δύσκολες στιγμές που έχουν ζήσει.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας με την ιδιότητα του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, έχει βρεθεί στο πλευρό των θυμάτων από την αρχή και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε προσωπική επίθεση από τον Δημήτρη Λιγνάδη κατά την απολογία το, ο οποίος τον αποκάλεσε “μέτριο ηθοποιό”, δέχτηκε την αμέριστη στήριξη όλων των καλλιτεχνών.

Σήμερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Σοφία Μπεκατώρου συναντήθηκαν και μοιράστηκαν τη χαρά για τη δικαίωση που πήραν. Ένα στιγμιότυπο της συνάντησής τους δημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο προφίλ του στο Intagram.

Δες τη φωτογραφία:

 

Read More

And More