Θέλω να ζήσω όπως τα άλλα παιδια

Σπύρος Ντούγιας: Ο μικρός Σέργιος από τις Άγριες Μέλισσες φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την αδερφή του

Ο Σπύρος Ντούγιας αν και μόλις επτά ετών έχει καταφέρει να μπει δυναμικά στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες στην οποία υποδύεται τον μικρό Σέργιο.

Ο Σπύρος, πριν λίγους μήνες είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε καταφέρει να εκπλήξει τους πάντες με την ωριμότητα του λόγου του. Τώρα φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μαζί με την αδερφή του, Άννα για τις ανάγκες του περιοδικού Hello! και δηλώνει μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα πως ευχή του είναι το καλοκαίρι να μπορέσει να δει πως είναι να είσαι ένα φυσιολογικό παιδί.

“Τον ρόλο τον χρωστάω στην αδερφή μου. Ξεκίνησε να δουλεύει με ένα πρακτορείο και να κάνει διαφημίσεις και η διάθεσή της πέρασε και σε μένα. Έτσι, με πολλή χαρά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έγινα ηθοποιός. Τώρα νομίζω πως έχω αφήσει λίγο πίσω την Άννα” λέει ο Στέργος και αποκαλύπτει πως ονειρεύεται να γίνει ιππέα;, πιλότος ή ηθοποιός. 

Όταν δε, ρωτήθηκε για το αν θα τον δούμε να συνεχίζει και στην τρίτη σεζόν της σειράς απάντησε: “Θα ήθελα το καλοκαίρι να δω πως είναι να είσαι κανονικό παιδί. Εύχομαι να μην έχω γυρίσματα. Θέλω να ζήσω όπως τα άλλα παιδιά, που δεν παίζουν σε σήριαλ”.

Από την άλλη η έφηβη Άννα δηλώνει περήφανη με την επιτυχία του αδερφού της ενώ το δικό της όνειρο είναι να ασχοληθεί με την υποκριτική και να μπορέσει μια μέρα να ανοίξει τα φτερά της και να συμμετέχει σε ένα φιλμ.

Πηγή φωτογραφιών: Ολυμπία Κρασαγάκη, Hello

Read More

And More