Σπύρος Παπαδόπουλος: Λέει… “Στην υγειά μας” και ξεκινά γυρίσματα!

Έτσι, σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φορά και πάλι το πιο ζεστό και φιλόξενο χαμόγελό του και ξεκινά γυρίσματα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είναι πανέτοιμος για ακόμα μία σεζόν να αναλάβει δράση, φροντίζοντας για την… κατ ΄οίκον ψυχαγωγία μας.

Μετά το βελούδινο διαζύγιο με τον Alpha, η νέα χρονιά δεν τον βρίσκει στους… πέντε δρόμους. Ο Σπύρος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και η επιτυχημένη εκπομπή του θα βγαίνει πια στον αέρα μέσα από το κανάλι του Φαλήρου.

Και επειδή υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανή αλλαγή στον τίτλο της εκπομπής, να σου πω λατρεμένη ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μιας και το “Στην υγειά μας” δεν πρόκειται να αλλάξει.

Με άλλα λόγια; Ο Σπύρος θα μας πει για ακόμα μία σεζόν “Στην υγειά μας” ρε παιδιά και οσονούπω ξεκινά γυρίσματα. Το πρώτο πάμε του σκηνοθέτη θα ακουστεί στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στις αρχές Οκτωβρίου.

Όσο για το κάθε πότε θα προβάλλεται η εκπομπή; Κλασικά κάθε Σάββατο βράδυ! Τηλεοπτικές συνήθειες χρόνων είναι αυτές και καλό είναι να μην τις πειράζεις…

Read More

And More