Σπύρος Πώρος: «Έμενα 1,5 χρόνο στον δρόμο στο Λονδίνο»

Ο φωτογράφος, Σπύρος Πώρος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, στην καριέρα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα όταν για 1,5 χρόνο έμενε στους δρόμους του Λονδίνου.

«Έφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αμερική γιατί εκεί βοηθάνε. Ξέρουν ότι αν βοηθήσουν ένα ταλέντο θα επωφεληθούν όλοι γύρω γύρω. Εδώ υπάρχει μια κλίκα που βοηθειέται μεταξύ της και προτίμησα να φύγω έξω και να περάσω όλες τις δυσκολίες. Για 1,5 χρόνο έμενα στον δρόμο στο Λονδίνο. Μετά,  άρχισα να δουλεύω σε ένα καφέ. Φοβόμουν στον δρόμο, ήμουν και μικρός, ήμουν 19 ετών. Δεν υπήρχαν κινητά. Ήμασταν πολύ πιο παιδιά της μαμάς. 

Οι γονείς μου δεν ήθελα να με βοηθήσουν. Με βρήκαν στο Λονδίνο από το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων. Μέσα σε ένα βράδυ έγιναν όλα, με στείλανε σε ένα casting και από εκεί έγινε μια έκρηξη… Τότε ήταν διαφορετικό το μόντελινγκ, υπήρχαν τα super model. Στην αρχή είναι πολύ ωραίο, από εκεί που είσαι στον δρόμο να κοιμάσαι στα καλύτερα ξενοδοχεία» είπε ο Σπύρος Πώρος.

Όσο για τη σχέση του γιου του με την κόρη της Heidi Klum ο Σπύρος Πώρος ανέφερε: 

«Όλοι με βομβαρδίζουν για τη σχέση του γιου μου με την Heidi Klum. Είναι 18 χρονών, έχει μια κοπέλα. Δεν πιστεύω ότι είναι υπέρ του ότι τον έμαθαν λόγω της σχέσης του»

Read More

And More