Σπύρος Σαμοΐλης: Παραδέχεται τον εθισμό του και αποκαλύπτει ένα απίθανο περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ποτέ! [video]

H viral ιντερνετική περσόνα Σπύρος Σαμοΐλης κάθεται αυτή τη βδομάδα στο ΠΟΥΦ αποφασισμένος μέχρι και «γέφυρα» να κάνει για να αποδείξει πόσο cool και ευλύγιστος είναι.

Έτσι, απαντώντας στις ερωτήσεις του παρουσιαστή Διονύση Ατζαράκη, ο Σπύρος παραδέχεται τον εθισμό του (σε τι;), διηγείται μια αστεία ιστορία για τότε που «κ@τ@χεσε» το Παρίσι και τηλεφωνεί σε φίλη του γνωστή ηθοποιό για να της πει ότι «πέρδεται» κι ότι «μαγειρεύει αβγά από τη Μεσοποταμία».

Επίσης, σε αυτό το pre-XMAS special επεισόδιο του ΠΟΥΦ, ο καλεσμένος τραγουδάει lip sync (και χορεύει με τον Άι Βασίλη) «Τα Πιο Γλυκά Χριστούγεννα» της Άντζυς Σαμίου (!)  και μόνο με μια κιθάρα τα «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή.

Ακούστε τον με δική σας ευθύνη…

*** Το ΠΟΥΦ είναι η πιο σύγχρονη εκπομπή στο ελληνικό internet. Ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο Cobalt Music, το #1 ελληνικό κανάλι του YouTube και κάθε φορά ένας διαφορετικός καλεσμένος «εκτίθεται» με χιούμορ, εκπλήξεις & παιχνίδια, όπως ποτέ παλιότερα. Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Read More

And More