Σπύρος Σκληρός – Ιφιγένεια Μαυροκορδάτου: Χλιδάτος γάμος στον Πόρο – Φωτογραφίες και βίντεο

Την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα τον Πόρο, επέλεξαν για να παντρευτούν ο γνωστός επιχειρηματίας από τον Παναμά, Σπύρος Σκληρός και η Ιφιγένεια Μαυροκορδάτου Κωνσταντίνου, της γνωστής οικογένειας με τα mall σε Αθήνα και Λατινική Αμερική.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε ήδη προγραμματιστεί να γίνει στη χώρα μας έναν χρόνο πριν όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Παναμά. Τότε, ο Θάνος Πετρέλης είχε επιλεχθεί για να αναλάβει τη διασκέδασή τους.

Ο θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα

Ωστόσο, για τον θρησκευτικό του γάμο το ζευγάρι επέλεξε τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα τον Πόρο μιας και αυτός είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας της Ιφιγένειας Μαυροκορδάτου, ενώ η οικογένειά της διατηρεί και μια από τις μεγαλύτερες βίλες στο νησί. Η εντυπωσιακή βίλα βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και είναι εκεί όπου το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τη δεξίωση του γάμου του.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 23/7 στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού ενώ για την τελετή ήρθε από την Αμερική ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος καθώς τον συνδέουν στενοί φιλικοί δεσμοί και με τις δυο οικογένειες.

Καλεσμένοι στις τριήμερες εκδηλώσεις του γάμου που ξεκίνησαν την Παρασκευή 21 Ιουλίου μ ένα welcome Cocktail στο ξενοδοχείο Sirene και στην συνέχεια με ένα μεγάλο πάρτι το Σάββατο στο beach club Seen αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από Αμερική και Ελλάδα όπως η οικογένεια του διάσημου διδύμου σχεδιαστών Πίτερ Ντούντας – Ευάγγελος Μπούσης που ταξίδεψαν από την Αμερική ειδικά για τον γάμο τους.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα που πλημμύρισαν τα social media

φωτογραφίες – βίντεο: instagram

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164