Σπύρος Σκληρός – Ιφιγένεια Μαυροκορδάτου: Χλιδάτος γάμος στον Πόρο – Φωτογραφίες και βίντεο

Την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα τον Πόρο, επέλεξαν για να παντρευτούν ο γνωστός επιχειρηματίας από τον Παναμά, Σπύρος Σκληρός και η Ιφιγένεια Μαυροκορδάτου Κωνσταντίνου, της γνωστής οικογένειας με τα mall σε Αθήνα και Λατινική Αμερική.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε ήδη προγραμματιστεί να γίνει στη χώρα μας έναν χρόνο πριν όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Παναμά. Τότε, ο Θάνος Πετρέλης είχε επιλεχθεί για να αναλάβει τη διασκέδασή τους.

Ο θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα

Ωστόσο, για τον θρησκευτικό του γάμο το ζευγάρι επέλεξε τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα τον Πόρο μιας και αυτός είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας της Ιφιγένειας Μαυροκορδάτου, ενώ η οικογένειά της διατηρεί και μια από τις μεγαλύτερες βίλες στο νησί. Η εντυπωσιακή βίλα βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και είναι εκεί όπου το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τη δεξίωση του γάμου του.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 23/7 στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού ενώ για την τελετή ήρθε από την Αμερική ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος καθώς τον συνδέουν στενοί φιλικοί δεσμοί και με τις δυο οικογένειες.

Καλεσμένοι στις τριήμερες εκδηλώσεις του γάμου που ξεκίνησαν την Παρασκευή 21 Ιουλίου μ ένα welcome Cocktail στο ξενοδοχείο Sirene και στην συνέχεια με ένα μεγάλο πάρτι το Σάββατο στο beach club Seen αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από Αμερική και Ελλάδα όπως η οικογένεια του διάσημου διδύμου σχεδιαστών Πίτερ Ντούντας – Ευάγγελος Μπούσης που ταξίδεψαν από την Αμερική ειδικά για τον γάμο τους.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα που πλημμύρισαν τα social media

φωτογραφίες – βίντεο: instagram

Read More

And More