Σπύρος Σούλης: «Ας πηδήξουν από το μπαλκόνι όσοι επιλέγουν να βιάσουν παιδιά»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά περί αγάπης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίο κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.

Ο γνωστός τραγουδιστής, το πρωί του Σαββάτου που βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», είπε χαρακτηριστικά: «Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Για να είμαι ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχθεί και η άλλη πλευρά».

Ο Σπύρος Σούλης, με αφορμή τα όσα εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες, θέλησε να εκφράσει την άποψή του στέλνοντας ένα οργισμένο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πολλοί τοξικοεξαρτημένοι (και όχι ναρκομανείς όπως πολύ λανθασμένα ειπώθηκε) έχουν υποστεί κάποιο είδος βίας, κακοποίηση, βιασμό σε νεαρή ηλικία. Δυστυχώς χρησιμοποιούν ουσίες γιατί δεν αντέχουν τον πόνο και κακοποιούν τον εαυτό τους.

Οι βιαστές και οι παιδεραστές κακοποιούν τους άλλους, προξενούν τεράστια ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και εφ’ όρου ζωής προβλήματα στα θύματα τους και ιδίως στα παιδιά, τα οποία δεν μπορούν εύκολα να συνάψουν υγιείς σχέσεις και πολλές φορές καταλήγουν στα ναρκωτικά.

Η πραγματική “τραγωδία” λοιπόν -και τεράστια προσβολή- είναι να εξισώνουμε τους τοξικοεξαρτημένους με τους παιδεραστές. Το θύμα με τον θύτη. Και να παίρνουμε ίσες αποστάσεις. Η τοξικοεξάρτηση είναι ασθένεια, η παιδεραστία είναι σεξουαλική διαστροφή, όχι εθισμός! ‘Ένας άνθρωπος μπορεί να απεξαρτηθεί. Ένας παιδεραστής δεν μπορεί να γιατρευτεί σχεδόν ποτέ. Μπορεί μόνο να μειωθεί η σεξουαλική επιθυμία -όχι εντελώς- με ειδικά κατασταλτικά φάρμακα, και μόνο για όσο λαμβάνεται η αγωγή.

Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί και ο παιδεραστής να ζει κάποιου είδους “κόλαση” αλλά δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ η κόλαση του, ούτε και θα την συγκρίνω με την αληθινή ΚΟΛΑΣΗ που έζησε και θα ζει το ανήλικο πλάσμα για μια ολόκληρη ζωή. Οι παιδόφιλοι ξέρουν από νωρίς τι τους διεγείρει σεξουαλικά και έχουν την επιλογή να ζητήσουν βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και φάρμακα. Δεν είμαστε στο 1900! Πολλοί, επιλέγουν να μην βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά να καταστρέψουν την ψυχή και την ζωή ενός παιδιού.

Σύμφωνα με μελέτες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι παιδόφιλοι, αλλά δεν θα τους μάθουμε ποτέ γιατί ΕΠΕΛΕΞΑΝ να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι επειδή έχεις μια διαστροφή αυτόματα δεν έχεις και τον έλεγχο. Ας μας κάνουν τη χάρη, λοιπόν, να πηδήξουν από το μπαλκόνι όσοι επιλέγουν να μην ζητήσουν βοήθεια αλλά επιλέγουν να βιάσουν παιδιά.

Τέλος, έχω μια τεράστια αγκαλιά, κατανόηση, ενσυναίσθηση, σεβασμό, φροντίδα και άπειρη αγάπη για τα πονεμένα τοξικοεξαρτημένα άτομα, για τα κακοποιημένα παιδιά και για όλους όσοι έχουν υποστεί βία, πόνο και κακοποίηση.

Δεν έχω καμία αγκαλιά και ΚΑΘΟΛΟΥ αγάπη ή κατανόηση για βιαστές και για παιδεραστές. Συγχωρήστε με, δεν είμαι Θεός», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Σούλης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Soulis 🏠 (@spiros_soulis)

Read More

And More