Σπύρος Σούλης: “Σήμερα χαμογελάω γιατί κλείνω ένα μήνα χωρίς…” [pic]

Ο Σπύρος Σούλης κατάφερε κάτι πολύ δύσκολο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή του και έκοψε το κάπνισμα, μετά από αρκετά χρόνια προσπάθειας, ανακοινώνοντάς το μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με μια φωτογραφία του, όπου ποζάρει στην Νέα Υόρκη έγραψε ένα μήνυμα, αναφέροντας ότι δεν θα υπάρξουν πισωγυρίσματα.

Ο Σπύρος Σούλης έγραψε χαρακτηριστικά: “Σήμερα χαμογελάω γιατί κλείνω ένα μήνα χωρίς τσιγάρο. Πριν από ακριβώς τριάντα μέρες, το κοίταξα, το πέταξα μακριά και το έσβησα από μέσα μου. Χωρίς πισωγυρίσματα. Όπως σβήνεις μια άσχημη σχέση που δεν γουστάρεις πια και δεν σου λείπει. Και που όταν καμία φορά τη σκεφτείς και είσαι έτοιμος να κάνεις πισωγύρισμα, θυμάσαι όλα αυτά που σε ξενέρωσαν… και φεύγεις ακόμα πιο μακριά. Γιατί αλήθεια, ποιος χρειάζεται σχέσεις που του κάνουν κακό;;; Ουστ ρε. Έτσι απλά”.

Σήμερα χαμογελάω γιατί κλείνω ένα μήνα χωρίς τσιγάρο. Πριν από ακριβώς τριάντα μέρες, το κοίταξα, το πέταξα μακριά και το έσβησα από μέσα μου. Χωρίς πισωγυρίσματα. Όπως σβήνεις μια άσχημη σχέση που δεν γουστάρεις πια και δεν σου λείπει. Και που όταν καμία φορά τη σκεφτείς και είσαι έτοιμος να κάνεις πισωγύρισμα, θυμάσαι όλα αυτά που σε ξενέρωσαν… και φεύγεις ακόμα πιο μακριά. Γιατί αλήθεια, ποιος χρειάζεται σχέσεις που του κάνουν κακό;;; Ουστ ρε. Έτσι απλά. ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ #onemonthfree #aliveagain #freeagain #quitsmoking #justdoit #centralpark #newyork #newyorkcity #manhattan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Soulis (@spiros_soulis) στις

Read More

And More