Σπύρος Σούλης: Τα “χώνει” στους παίχτες του Survivor που γκρινιάζουν – “Αν δεν αντέχεις… φύγε!”

Το 2003 συμμετείχε στο πρώτο Survivor που προβλήθηκε στο Mega, ζώντας για αρκετό χρονικό διάστημα σε δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και τώρα πια είναι φυσικά σε θέση να σχολιάσει καλύτερα από τον καθένα όλα όσα βλέπει να γίνονται ανάμεσα στους “διάσημους” και τους “μαχητές” στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Σούλη που παρακολουθεί το Survivor και κάνει έντονη κριτική στη στάση των παιχτών.

Ο γνωστός αρχιτέκτονας που συνεργάζεται με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό ξέσπασε μέσω του twitter του για την nono stop γκρίνια των παιχτών, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κανείς δεν πήγε ποτέ σε κανένα Survivor με το ζόρι. Όλοι ξέρουν ότι δεν τρως, ότι υποφέρεις και ότι δεν έχεις επαφή με τους δικούς σου. Αυτά στερείσαι για λίγες εβδομάδες με αντάλλαγμα φήμη και χρήμα. Σιγά την θυσία. Παίξτε το παιχνίδι και κόψτε το συνεχές μελόδραμα”.

Και συμπλήρωσε, απαντώντας σε διαδικτυακή του φίλη που έσπευσε να του πει πως πάντα υπάρχουν και οι ανθρώπινες αδυναμίες: “Υπάρχει και ένα όριο. Δεν γίνεται όλο να κλαις για το φαγητό και για την κακοπέραση και για την μαμά σου από την δεύτερη εβδομάδα! Στο Survivor πήγαν. Αυτά είναι για να τα βλέπετε εσείς και να τους λυπάστε επειδή ψηφίζετε”.

Τέλος, μάλιστα ανέφερε πως οι συνθήκες που αντιμετώπισε εκείνος στο πρώτο Survivor ήταν εκ διαμέτρου διαφορετικές: “Στο πρώτο το παλιό, δεν φάγαμε ποτέ, δεν κοιμηθήκαμε σε στρώμα ποτέ και δεν μιλήσαμε ποτέ με κανέναν. Ούτε και ξέραμε τι ακριβώς μας περίμενε γιατί δεν το είχαμε ξαναδεί! Παρόλα αυτά δεν κλαψουρίζαμε από την δεύτερη εβδομάδα, σπάνια! Αν δεν αντέχεις… φύγε!”

Read More

And More