Σπύρος Σούλης: Το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τη ζωή

Είναι πολυτάλαντος, αεικίνητος, δημιουργικός. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένας χαλαρός, ευγενής οικοδεσπότης, που αμέσως σε κάνει να αισθανθείς άνετα. Ο Σπύρος Σούλης ποζάρει για το περιοδικό People και μιλά στον Μαρίνο Βυθούλκα για τη ζωή του στο Λονδίνο, τη γνωριμία με τον Beckham και τη Madonna αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον έκανε να επιστρέψει.

Μόλις τελειώνει το μεταπτυχιακό του στο Interior Design, παραιτείται από την Prada και ψάχνει δουλειά σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Άλλωστε, η θέση του part time πωλητή στο VIP section της Prada δεν ήταν κάτι που είχε οραματιστεί ως καριέρα. Σύντομα, ξεκινά στο γραφείο του διάσημου αρχιτέκτονα Norman Foster. Εκεί,θα περάσει από την θεωρία στην πράξη. Τα χρόνια περνούν κι εκείνος λαμβάνει μέρος σε σημαντικά projects.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, ένα ξαφνικό θέμα υγείας που του δημιουργεί αδικαιολόγητες καρδιακές αρρυθμίες, αλλά και η νοσταλγία του για την Ελλάδα, θα τον οδηγήσουν πίσω. «Πήγα στο γιατρό και μου είπε πως οι αρρυθμίες προέκυψαν από το στρες και την κούραση της υπερβολικής δουλειάς. Δεν ήταν, όμως, αυτός ο κύριος λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Τα τρία χρόνια δίπλα στον Foster ήταν εκπληκτική εμπειρία, αλλά, όπως και να είχε, ήμουν στο γρανάζι μιας μηχανής. Στο γραφείο ήμασταν 560 αρχιτέκτονες. Έφτασα στο σημείο να δουλεύω δύο χρόνια χωρίς ρεπό. Κάποια στιγμή, ανάμεσα σε ένα μεγάλο project, μου έδωσαν αρκετές μέρες άδεια. Κάπως έτσι, βρέθηκα για δύο μήνες στην Ελλάδα με φίλους από τη Νορβηγία, τη Χιλή, την Αμερική και κάναμε τουρισμό στα νησιά. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που πέρασα ως ενήλικας στην Ελλάδα και αυτοί οι δύο μήνες ήταν αρκετοί για να αποφασίσω να επιστρέψω. Παραιτήθηκα από τη δουλειά στο Λονδίνο και μετά από έξι εβδομάδες, το Δεκέμβριο του 2002, ήμουν πίσω στην Ελλάδα».

Γυρνώντας στην Ελλάδα, μετά από τέσσερις μήνες, οι αρρυθμίες εξαφανίζονται ως διά μαγείας. Εκείνος νιώθει την ασφάλεια και τη θαλπωρή που του προσφέρει η οικογένειά του, κάτι που του έχει λείψει.

Διάβασε περσσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164