Σπύρος Σπυράκος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο αγώνας για να βγει νικητής της ζωής

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Σπύρος Σπυράκος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, και αυτός είναι ο λόγος που ο τραγουδιστής έχει αποτραβηχτεί τους τελευταίους μήνες από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα άρχισαν πριν από οκτώ μήνες από κάτι απλό. Ένα σπυράκι στο πόδι του, που διαρκώς μεγάλωνε, τον έβαλε σε σκέψεις. Ο καλλιτέχνης επισκέφτηκε γιατρό, ο οποίος ωστόσο τον καθησύχασε, λέγοντας πώς δεν ήταν τίποτα και θα περνούσε. Το μόνο που πέρασε όμως ήταν ο καιρός και το μικρό εξόγκωμα στο πόδι του συνέχιζε να τον ενοχλεί. Τυχαία, σε κάποια εκδήλωση που πήγε να τραγουδήσει έπιασε συζήτηση με έναν άλλο γιατρό και του περιέγραψε το πρόβλημά του. Ο επιστήμονας του συνέστησε να τον επισκεφτεί άμεσα στο νοσοκομείο που εργάζεται, προκειμένου να κάνουν κάποιες ειδικές εξετάσεις. Έτσι κι έγινε. Όμως ούτε οι συγκεκριμένες εξετάσεις του καλλιτέχνη έδειξαν κάτι. Έπειτα, πραγματοποιήθηκε επέμβαση, κατά την οποία αφαιρέθηκε το ύποπτο σπυράκι από το πόδι του και το δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα καλά νέα σταμάτησαν εκεί, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν κακοήθεια. Επιπλέον, όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί, είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του, γεγονός που μεγάλωσε τις ανησυχίες του. Ο τραγουδιστής άρχισε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει ως σήμερα.

Οι εξελίξεις, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι ιδιαίτερα καλές και τα αποτελέσματα δείχνουν πως ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό το πρόβλημα θα αποτελεί παρελθόν.

Read More

And More