Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας από τις Άγριες Μέλισσες έχει σχέση – Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ο Σπύρος Σταμούλης, που ενσαρκώνει τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένος.

Το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η επίσης καλλιτέχνης και καθηγήτρια ψηφιακού design στη σχολή σχεδίου «Βακαλό», Αλίνα Βοϊτοβιτς. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέσης τους, δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα και γι’ αυτό τον λόγο η σχέση τους δεν είχε γίνει γνωστή ως και σήμερα.

Διάβασε εδώ ακόμα λεπτομέρειες για τη ζωή του Σπύρου Σταμούλη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real life, ο ηθοποιός μένει μαζί με την σύντροφο του και μάλιστα έχουν δύο γλυκύτατους συγκατοίκους, τα δυο αγαπημένα τους γατάκια, τη Ρουσλάνα και τον Βελισσάριο. Είναι δύο πολύ ήρεμοι άνθρωποι, που ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γκύζη.

Κοινή μεγάλη αγάπη του ζευγαριού είναι τα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ περνούν όμορφες στιγμές στο σπίτι με φίλους, απολαμβάνοντας ένα ωραίο δείπνο μετά ρεμπέτικης μουσικής, την οποία χαίρονται και οι γείτονες τους αρκετές βραδιές. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και για μια αρμονική σχέση.

Ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος έχει φέρει τα πάνω- κάτω στην οικογένεια των Σεβαστών στις «Άγριες Μέλισσες», έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, ενώ έχει πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η σύντροφος του, Αλίνα Βοϊτοβιτς διδάσκει στη σχολή «Βακαλό» γραφιστική, ψηφιακό design, self portrait και άλλες μοντέρνες τεχνοτροπίες σχεδίου.

 

Read More

And More