Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Αποκαλύπτει με ποιον τρόπο τον στήριξαν οι συνάδελφοί του στο θέατρο, μετά τη φάρσα για βόμβα

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη ότι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έκανε τηλεφώνημα-φάρσα στο θέατρο όπου εργάζεται, για βόμβα, και τη δημόσια συγγνώμη του, ο ηθοποιός αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του.

Ειδικότερα, με ένα Instagram story, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έγραψε ένα μήνυμα για τους συμπρωταγωνιστές του στο θέατρο, τους οποίους χαρακτήρισε «γλύκες».

«Οφείλω ένα δημόσιο τεράστιο ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Σε έναν προς έναν. Αρχικά γιατί είναι γλύκες.

Στον Αντώνη Καρυστινό γιατί σαν άλλος Φίλιπ (όποιος έχει δει την παράσταση ξέρει) έφτασε τρέχοντας στο τμήμα να είναι δίπλα μου. Στη Τζωρτζίνα Λιώση η οποία μου έφερε πράγματα και έμεινε μέχρι τέλους και μετά έτρεξε σπίτι μου να αναλάβει την Όλιβ. Στη Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία έκανε τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που έγραφαν ότι τους κατέβαινε. Στον Σταύρο Καλλιγά που εκείνο το δευτερόλεπτο δεν ήταν παρών αλλά προσέφερε απλόχερα τη στήριξή του. Στον Μιχάλη Ψαλίδα που είναι αδερφός παντοτινός», σημείωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Και κατέληξε: «Όλα τα παραπάνω δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Αυτοί είναι οι Άθικτοι. Πάνω αλλά κυρίως κάτω από τη σκηνή».

Η ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη:

Read More

And More