Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Έλλη Τρίγγου: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Μια κοινή φωτογραφία στο Red Jasper Cabaret Theatre και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “The Proof Show” πριν λίγες μέρες ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο στην πόλη. Αυτήν τη φορά ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» Σπύρο Χατζηαγγελάκη και την πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» Έλλη Τρίγγου.

Οι δυο ηθοποιοί που αυτήν την περίοδο είναι ελεύθεροι και ωραίοι και αγαπούν φυσικά πολύ το θέατρο βρέθηκαν στη παράσταση και πόζαραν πλάι πλάι λίγο πριν την αρχή του έργου. Και όπως καταλαβαίνεις πολλοί έσπευσαν να τους χρεώσουν μια νέα σχέση. Τι συμβαίνει όμως, στην πραγματικότητα.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην Real Life, οι δυο τους είναι «δυο καλοί φίλοι και συνάδελφοι». Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα ανέφερε: «Είμαι ελεύθερος, δεν είμαι σε σχέση».

Ο αγαπημένος «Αγγελούκος» από την «Μουρμούρα» που στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη και η γλυκιά «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» που πρόσφατα χώρισε από τον Αργύρη Πανταζάρα, απολαμβάνουν αυτήν την περίοδο την ελευθερία τους και όπως καταλαβαίνεις για πολλούς θεωρήθηκε πιθανό να υπάρχει κάτι ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς μετά την κοινή φωτογραφία τους. Οι δυο τους, όμως, όπως όλα δείχνουν είναι μόνο φίλοι!

Read More

And More