Site icon TLIFE

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έπαιρνα 150€ το μήνα στο θέατρο»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την πορεία του στην υποκριτική, για τις πολύ χαμηλές αμοιβές που είχε στα πρώτα τους βήματα αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, απλά έχω ξεκινήσει πειραματικά, με εργαστήρια κα σεμινάρια. Για εμένα ο κάθε νέος σκηνοθέτης που δουλεύω είναι ένας νέος δάσκαλος όποτε κάπως έτσι τα τελευταία 10 χρόνια κινούμε. Πριν από αρκετά χρόνια είχα παίξει μαζί με την ομάδα μου και είχαν έρθει μόνο τρεις άνθρωποι», είπε αρχικά ο ηθοποιός και φωτογράφος.

Και πρόσθεσε: «Πάντα είχα πολύ μικρές αμοιβές ειδικά μέχρι να μπει η τηλεόραση, η Μουρμούρα και μέχρι να γνωριστώ λίγο περισσότερο. Νομίζω κάποια στιγμή έπαιρνα τον μήνα κάπου στα 150-200€».

«Είναι πηγή έμπνευσης και ζωής το γυναίκειο φύλο για μένα. Ο έρωτας παίζει τεράστιο ρολό στη ζωή μου, για αυτόν αναπνέουμε, δεν ερωτεύομαι ευκολά. Έχω μείνει μόνος χωρίς σχέσης…αυτό το δευτερόλεπτο! Είμαι 4 χρόνια μόνος μου. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνει και μια κοπέλα, δέχομαι και το κέρασμα. Είμαι πολύ περιποιητικός και τρυφερός ως άνθρωπος», δήλωσε ο ηθοποιός για τον έρωτα και τις σχέσεις του», συμπλήρωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

© 2024 tlife.gr