Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τo χωρισμό του από την Μαίρη Συνατσάκη!

Σαν “βόμβα” έσκασε πριν μερικές μέρες η είδηση πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους. Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει χωρίσει το τελευταίο δίμηνο και η κρίση ξεκίνησε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει την δυσάρεστη είδηση, ενώ συνεχίζει να κάνει solo εμφανίσεις. Από την άλλη, ο γνωστός ηθοποιός και ταλαντούχος φωτογράφος κάνει διακοπές με την παρέα του και όχι με την σύντροφό του.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και στον Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα” και ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από την Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει γυμνή στο φωτογραφικό φακό του συντρόφου της! | tlife.gr

Σπύρο, ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχεις χωρίσει με την Μαίρη;

Είτε ισχύουν είτε όχι, αυτές οι φήμες δεν είναι κάτι που θα σχολιάσω. Το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή αφορά μόνο σε εμένα και στη σύντροφό μου και δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά.

Στο παρελθόν τόσο εσύ όσο και η Μαίρη είχατε μιλήσει για τη σχέση σας. Άλλαξε κάτι;

Έχω μιλήσει όσο το δυνατόν λιγότερο για τη σχέση μου με την Μαίρη και δεν έχω σκοπό να πω περισσότερα τώρα.

Ενοχλήθηκες όταν η σχέση σας δημοσιοποιήθηκε;

Ναι, γιατί μπήκα σε έναν κόσμο που δεν ήξερα. Και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τον λόγο που η προσωπική μου ζωή απασχολεί κάποιους. Προσπάθησα να το κάνω παραπέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαίρη συνατσάκη σπυρος χατζηαγγελακης

Είχες πει ότι η Μαίρη ήταν πηγή έμπνευσης για σένα. Ισχύει ακόμα αυτό;

Η Μαίρη είναι άνθρωπος που με εμπνέει. Δεν μπορεί να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο και να μην σε εμπνέει.

Χρησιμοποίησες ενεστώτα και όχι αόριστο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η σχέση υπάρχει ακόμα…

Γιατί προσπαθείς να με κάνεις να μιλήσω για κάτι που δεν θέλω; Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι απασχολεί κανέναν το τι κάνουμε στην προσωπική μας ζωή η Μαίρη και εγώ, εκτός ίσως από μερικούς αργόσχολους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν.

Read More

And More