Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Πρωταγωνιστεί στην πρώτη horror σειρά στην ιστορία του ελληνικού web!

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Πρωταγωνιστεί στην πρώτη horror σειρά στην ιστορία του ελληνικού web! | tlife.gr

Αυτόν τον Φεβρουάριο στην Αθήνα έρχεται κάτι «σκοτεινό»…. Το NETWIX, το Νο1 αυτόνομο διαδικτυακό κανάλι, με 100% αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο, επιστρέφει με το Athens Dark, την πρώτη action/horror σειρά στην ιστορία του ελληνικού web και θα χτυπήσει φλέβα…

Με το ελληνικό νεανικό κοινό να έχει αποδείξει επανειλημμένα πόσο λατρεύει το horror/vampire, το NETWIX αναβιώνει τον βαμπιρικό μύθο, με το Athens Dark, μία εντυπωσιακή action/horror σειρά και θέτει τον πήχη ψηλά, τόσο σε επίπεδο περιεχόμενου όσο και παραγωγής.

Mία πρωτοφανής παραγωγή όχι μόνο για το ελληνικό web, αλλά και την TV, το Athens Dark αποτελείται από 8, 10λεπτα επεισόδια, τα οποία βασίζονται σε ένα συναρπαστικό σενάριο που «γεννάει» έναν ολόκληρο κόσμο με αναφορές από κλασικές ταινίες του είδους, μέχρι την αρχαία ελληνική μυθολογία και μπλέκει με αριστοτεχνικό τρόπο τα οπτικά εφέ, με τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες μάχης και εξωτερικά γυρίσματα σε κεντρικά σημεία στην πόλη, που κάνουν τον θεατή να νιώθει πως αυτά που παρακολουθεί πράγματι συμβαίνουν στη σημερινή Αθήνα.

Υπόθεση: Ο Ορφέας (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που βλέπει τη ζωή και την καριέρα του να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Όταν του αναθέτουν να καλύψει τη συναυλία ενός goth συγκροτήματος, δεν φαντάζεται πως μπροστά στα μάτια του θα γίνει μια φονική μάχη ανάμεσα σε βαμπίρ και Κυνηγούς Βρυκολάκων, η οποία θα του αποκαλύψει τον αθέατο κόσμο που υπάρχει ανάμεσά μας εδώ και αιώνες. Σύντομα ο Ορφέας θα δει τον Μάξιμο (Αντώνης Τανισκίδης), ένα επιθετικό πανάρχαιο βαμπίρ να του προσφέρει κάτι που ποτέ δεν φανταζόταν: την αιώνια ζωή, αλλά και την ευκαιρία να εκδικηθεί αυτούς που σκότωσαν τον καλύτερό του φίλο και κρατούν αιχμάλωτη την κοπέλα του…

Η μεγαλύτερη παραγωγή κινηματογραφικού επιπέδου (ήχος HD, ποιότητα 5.1) και ένα ταλαντούχο και φρέσκο καστ, έρχονται για να απογειώσουν το Athens Dark και να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στους φίλους του είδους και όχι μόνο!

Συντελεστές:

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Χατζηαγγελάκης (Ορφέας), Αντώνης Τανισκίδης (Μάξιμος), Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Εκάτη), Δημήτρης Πιατάς (Σωκράτης), Γιώργος Τζωρτζάκης (Γαβριήλ), Ελισάβετ Σπανού (Νάντια)

Συμμετέχουν: Δημήτρης Λιόλιος (Αποστόλης), Μαρία Μπαλούτσου (Τόμμυ), Νίκος Παντελίδης (Ουριήλ), Ιοκάστη (Εύη Δοβέλου), Δημήτρης Κίτσος (Νίκος), Έρρικα Μπίγιου (Κάτια), Ειρήνη Δενδή (Θάλεια), Μαριλίζα Αντωνιάδου (Λυδία), Δημήτρης Καμπόλης (Δανιήλ)

Έκτακτη συμμετοχή: Νάντια Πιθαρά

Σκηνοθεσία: Βασίλης Αντωνιάδης

Σενάριο: Ζήσης Ρούμπος

Δ/νση Φωτογραφίας: Στέφανος Αλιμπράντης

Δ/νση Παραγωγής: Αντρέας Κατσένης

READ more